Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Nieuws

Een dag in het leven van een Recruiter

Hoe ziet een dag als Recruiter eruit? Onze collega Linda neemt je een werkdag mee!

⏰ 8:30  Yes, let’s go! Aangekomen op kantoor en na een (heel) enthousiast welkom, begin ik mijn dag met een kopje thee. Ik ga als eerst aan de slag met een rondje op LinkedIn. Zijn er reacties binnengekomen? Of misschien een nieuwe en interessante post van een klant?

⏰ 9:30 (stipt!) Haha traditie op kantoor. Om half 10 is het tijd voor een sprits en als het even kan, dan is de 90s quiz van 538 ook altijd favoriet!

⏰ 10:00 Tijd om de marketing in te duiken. Ik ga aan de slag met een idee van vorige week: een post over sollicitatietips.

⏰ 11:30 Vanmiddag staat er een intake op de planning. Daarvoor ga ik even met Bas zitten en kijken naar alle mogelijkheden. We nemen samen de passende vacatures door en kijken ook nog eens goed naar het cv.

⏰ 12:00 Pauze! En daar hoort natuurlijk een rondje wandelen bij. Spot jij de Barneveldse eieren al?

⏰ 13:00 Vandaag is er een nieuwe vacature bij een klant binnengekomen, leuk! Vol enthousiasme begin ik gelijk met searchen voor een nieuwe collega voor deze rol.

⏰ 14:30 Tijd voor de intake… Na een leuk gesprek met de kandidaat heb ik een aantal mogelijkheden met hem gedeeld. Fingers crossed!

⏰ 17:00 Nadat ik alle berichten heb verstuurd, is het tijd voor een potje darten met Jan Peter (ik moet wel echt nog aan mijn techniek werken, haha :-). Maar eerlijk is eerlijk, Jan Peter ging er met de winst vandaag vandoor.

En wij zijn op zoek naar nog een collega! Lijkt het jou leuk om ook aan de slag te gaan als Recruiter? En weet jij Jan Peter wel te verslaan met darten? Solliciteer dan via onderstaande link of stuur een bericht naar Bas, Jan Peter of Linda.

Naar de vacature

#vacature #recruiter #baan #bijbaan #StaalVerbind #Sterkvoorjouwtoekomst

Deel dit artikel:
Linda Gaasbeek
64
17 May 2023
Staal Verbind B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.