Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over ons

Wij zijn Staal Verbind

Staal Verbind is beeldspraak voor ik verbind. Bewust vanuit de ik-vorm, want bij ons staat het individu voorop. Zowel aan de kant van onze kandidaten als bij onze opdrachtgevers. Om te beginnen, stellen wij ons graag aan je voor:

Eerlijk en integer

We zijn eerlijk en integer. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Vertrouwen is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een (langdurige) samenwerking met klanten en kandidaten.

Plezier

Plezier in het werk staat voorop. Voor onszelf in de omgang met elkaar en met onze kandidaten en opdrachtgevers. Maar ook voor de vacatures die we invullen is werkplezier aan beide kanten de belangrijkste factor. We zijn zakelijk waar het moet, maar houden ook van goede humor waar het kan!

Klein teamverband

Door het werken in een klein teamverband zijn we allebei nauw betrokken bij elk proces en iedere fase. Diezelfde betrokkenheid tonen we naar onze klanten en kandidaten. Omdat we geloven dat we alleen dan de juiste match kunnen maken, op lange termijn.

100% tevredenheid

In alles wat we doen werken we toe naar het meest optimale resultaat. We willen onszelf elke dag en in iedere situatie verbeteren. Ons doel is een 100% tevredenheid voor iedereen waarmee we werken. Zo kunnen we een toegewijde, lange termijn partner zijn!

Koffie?

We houden van korte lijntjes en snel en daadkrachtig communiceren. Daarbij drinken we graag koffie (zwart) en het liefst met een sprits! Deze bieden we je dan ook graag aan als je bij ons op kantoor komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@staalverbind.nl of bel/app met Bas of JP.

Staal Verbind B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.