Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Nieuws

Blog Bijbaan

Er zijn talloze bijbanen beschikbaar voor studenten tijdens hun studie, maar heb je weleens een bijbaan op kantoor overwogen? (En ja, het is minder 9 tot 5 dan je zou denken). Gedurende mijn studie heb ik ook diverse bekende bijbanen gehad, zoals het werken in een supermarkt, horeca of bij de bakker. Maar sinds vorig jaar ben ik als recruiter bij Staal Verbind aan de slag gegaan en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een bijbaan als recruiter heel leerzaam en waardevol is. Ik vertel je graag waarom:

  • Het is een hele flexibele bijbaan! Momenteel werk ik 12 uur per week, met een uitbreiding naar 16 uur en dit is perfect te combineren met mijn studie. Bij Staal Verbind is alles in overleg mogelijk. Wil ik bijvoorbeeld op kantoor werken? Of wil ik een paar uur thuiswerken of op school als dit voor mij beter uitkomt? Dan kan dit allemaal. Je kan zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken. Zo kan je tijdens de drukke tentamenperiodes jouw uren hierop afstemmen. Ik durf ook wel te zeggen dat deze bijbaan veel flexibeler en makkelijker te combineren is met je studie dan andere bijbanen. 
  • Naast de flexibiliteit, is de bijbaan ook nog eens heel leuk en leerzaam! Op kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er veel gelachen. Naast de gezelligheid leer ik enorm veel. Ik ben dagelijks zelfstandig en proactief bezig met recruitment processen, communicatie, gesprekstechnieken, de Nederlandse taal, ondernemerschap, het bedrijfsleven.. en nog veel meer. Alle professionele vaardigheden die ik bij Staal Verbind op doe, kan ik meenemen in mijn verdere loopbaan.
  • Een ander belangrijk aspect is dat deze bijbaan waardevol op je CV staat, met oog op de toekomst. Bij Staal Verbind krijg je de kans om professioneel mee te draaien in een bedrijf. En deze kennis en ervaring zijn erg waardevol voor na jouw studie. Doordat je bijvoorbeeld dagelijks bezig bent met recruitment, leer je veel over het proces van solliciteren. Dit geeft je na jouw studie gegarandeerd een streepje voor tijdens de zoektocht naar een baan.

Wij zijn op zoek naar nog een student die het leuk vindt om naast zijn/haar studie aan de slag te gaan als recruiter. Je studierichting maakt niet uit, maar een hoop enthousiasme en inzet zijn een must. Ben jij op zoek naar een flexibele, leerzame maar bovenal leuke bijbaan? Solliciteer dan snel en hopelijk spreken we elkaar snel! 

Deel dit artikel:
Linda Gaasbeek
0
24 July 2023
Staal Verbind B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.