Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Nieuws

Software Engineers

Uitdagende projecten, hoge werkdruk en strakke deadlines; de dynamiek in een softwareomgeving is ons bekend. In zulke situaties kan extra capaciteit zeer van pas komen. Zoek je een betrouwbare partner om je organisatie te ondersteunen bij softwareontwikkeling? Onze software engineers hebben uitgebreide ervaring met geavanceerde software- en PLC-projecten. 

Waar kunnen wij je bij helpen?
Wij kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Zo is het mogelijk om onze software engineers op basis van projectmatige capaciteit in te huren. Daarnaast bieden onze software engineers onafhankelijk advies via adviestrajecten. Uiteraard bieden wij ook projectbegeleiding tijdens projecten en/of implementatie. 

“Wij helpen jou om de software uitdagingen binnen de organisatie professioneel en succesvol te gaan maken.”

Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hebben professionele en ervaren engineers die enthousiast zijn om aan de slag te gaan met jouw vraagstuk. Zij hebben ruime ervaring met hoogstaande projecten, zijn zelfstandig en direct inzetbaar en bieden flexibiliteit en continuïteit.  

Bij Staal Verbind staan wij voor eerlijkheid, integriteit en plezier. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Vertrouwen is voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een (langdurige) samenwerking. Daarnaast is werkplezier voor ons een belangrijke factor. We zijn zakelijk waar het moet, maar houden ook van goede humor waar het kan! En dit is precies waar onze engineers ook voor staan. 

Heb je vragen over onze software engineers of wil je kennismaken met ons? Wij gaan graag met je in gesprek of neem direct contact op via onze website.

Sterk voor jouw toekomst. 
 

Deel dit artikel:
Bas Krist
0
24 August 2023
Staal Verbind B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.