Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Nieuws

Staal VerBINDT zich aan de Recruitercode

Bijna drie jaar geleden zijn wij, Bas en JP, Staal Verbind begonnen met een nieuwe visie op recruitment. Onze focus ligt op het maken van een verschil en wij zetten de persoon altijd op de eerste plaats. Daarom zeggen wij ook wel dat Staal Verbind beeldspraak is voor ik verbind.

Wij staan voor eerlijkheid en integriteit naar zowel onze relaties als kandidaten toe. Dagelijks zetten wij ons op een professionele en vakbekwame manier in om een passende match te maken tussen kandidaten en hun interesses en ambities.

Dit doen wij natuurlijk met een grote dosis plezier. Wij werken zakelijk, maar houden ook van goede humor. Zoals het gezegde luidt, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch?

Onlangs kwamen wij het initiatief van de Recruitercode tegen. De Recruitercode is opgesteld door vakgenoten en biedt een professioneel referentiekader voor iedereen die werkzaam is in recruitment. In deze code staat helder beschreven wat recruiters en sollicitanten van een professionele recruiter kunnen verwachten. Zij staan voor een professionele, integere en bekwame aanpak van recruitment, wat perfect aansluit bij onze kernwaarden!

Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te registreren bij de Recruitercode en garant te staan voor een ethische aanpak van recruitment. Heb jij het symbool van de Recruitercode al op onze site gezien?

Deel dit artikel:
Krist
43
13 June 2023
Staal Verbind B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.